Företaget

ReTec Miljø grundades av Kjeld Jensen 1997 i den lilla staden Christiansfeld i Danmark. Från början såldes det återvinningsmaskiner och komponenter för anläggningar av kända europeiska leverantörer, och samtidigt blev det utvecklar egna specialmaskiner. Under åren utvidgades utbudet av egna skräddarsydda maskiner till att omfatta det nuvarande sortimentet med bland annat vår balöppnare, mobila sekretessförstörare, gipsåtervinningsanläggning och mineralullsrecycler. Dessutom finns det även andra skräddarsydda maskiner som riktar sig till kunder som har ett inte vardagligt behov av återvinning av avfall.

Med andra ord så erbjuder vi några av de bästa maskinerna, anläggningarna och utrustningarna för avfallshanterings-, återvinnings- och biogasindustrin som finns på marknaden.

Filosofin
Den grundläggande filosofin för ReTec är produktion och försäljning av enkla och robusta kvalitetsmaskiner och anläggningar. Detta är en viktig parameter för oss eftersom vi på det sättet vill bygga trovärdiga och långvariga kundrelationer. För att framstå som en pålitlig och effektiv partner är vi alltid redo med vår egen verkstad och utbildade personal. De vanligaste reservdelarna finns i lager och levereras så fort som möjligt och specialreservdelar kan vanligtvis levereras inom 24 timmar.

På vår hemsida kan du läsa mer om de maskinerna vi säljer och utför service på, och du kan hitta information om våra standardproducerade maskiner. Förutom våra standardmaskiner har vi med vår egen automations- och konstruktionsavdelning möjlighet att erbjuda skräddarsydda maskiner och anläggningar baserat på specifika kundkrav.

Vid behov hjälper vi även till med finansiering!

 

ReTec brochyr 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev