Mobila Sekretessförstörare

Dansk Sikkerheds Makulering raderar alla spår

Dansk Sikkerheds Makulering, är ett bolag inom Poul Schou A/S, som är experter på destruktion och makulering av konfidentiella dokument, filer, cd-skivor, disketter och hårddiskar.

Om ReTecs Mobila Sekretessförstörare

I början av 2013 levererades den tredje mobila sekretessförstöraren till Dansk Sikkerheds Makulering, byggd av ReTec. Anläggningen är byggd på en svängbar axeltrailer och med en UNTHA RS kross med en kapacitet på ca. 1100-1400 kg/h.

Stor flexibilitet och konstant utveckling gör ReTec till ett utmärkt val

Enligt den tredje generationen Schou och nuvarande VD, Poul Henrik Schou, är det inte en slump att 3 av deras 5 sekretssförstörare är gjorda av ReTec: "Anläggningarna från ReTec karakteriseras av hög kvalitet, vilket säkerställer de bästa förutsättningarna för våra förare i förhållande till arbetsflöde, drift och säkerhet. Dessutom är det en fördel att ReTec ligger inom ett närliggande område. Deras flexibilitet, servicenivå och ivrighed för vidareutveckling har bidragit till ett värdefullt förhållande som vi byggt upp genom åren".

Sekretessförstörning vid Dansk Sikkerheds Makulering

Dansk Sikkerheds Makulering kör i hela Danmark med 4 mobila enheter som möter kundernas behov. Finns behov av mer kapacitet vid högtryck så finns en 5:e anläggning tillgänglig, som också kan används vid service och underhåll.

Kunderna betalar för minst 100 kg material per besök och den största enskilda uppgiften som företaget hanterade var en uppgift på 80 000 kg papper för strimling, säger Poul Henrik.

Om Dansk Sikkerheds Makulering

Idag är Dansk Sikkerheds Makulering en av Danmarks ledande aktörer inom destruktion och makulering av konfidentiella dokument, pärmar, cd-skivor och hårddiskar. De har varit i branschen sedan 1988. Hela marknaden var på uppgång genom 90-talet, men blev sen stillastående under it-bubblan 2000. Därefter steg intresset för destruktion och makulering av dokument och deras verksamhet tog ny fart igen. 

Som en synergiutveckling för Dansk Sikkerheds Makulering grundades Dokumenthotellet år 2003. Här är det möjligt för kunder att arkivera sina konfidentiella dokument i en brand- och stöldskyddad miljö.

 

Med det nya regelverket dataskyddsförordningen (GDPR) på ingång i maj 2018 så är ReTecs mobila sekretessförstörare ett alternativ för erbjuda era kunder smidig och säker dokumentförstörning.

 

Här kan du läsa om Dansk Sikkerheds Makulerings framgångssaga som raderar alla spår som pdf Länk til case

Läs mer om mobil sekretessförstörare här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev