Mobil sekretessförstörare - ReTec

Mobil sekretessförstörare

År 2000 utvecklade och byggde ReTec den första mobila sekretessförstöraren för destruktion av papper, såsom en dokumentförstörare. Anläggningen kan byggas på olika sätt utifrån kundens krav och önskemål. Den mobila sekretessanläggningen tillverkas med en kapacitet upp till 1500 kg / timme. Sekretessförstöraren kan destruera och makulera både hårddiskar, USB-minnen, cd-skivor, pärmar i samma anläggning.

Sekretessförstörare i 4 olika standarder

Under 2009 utvecklade och byggde vi vår mobila sekretessförstörare på citytrailer för första gången. Vår mobila sekretessförstöraren är byggd i 4 olika standarder: MAK II FL (lastbilmonterad), MAK II CT (citytrailer), MAK III FL och MAK III CT.

Bilderna visar några av våra anläggningar byggda från 2000 fram till idag.

Varför ska man använda en mobil sekretessförstörare?

Företagen har ofta känsliga uppgifter om sina anställda och kunder, men också i form av bokföring, prislistor, projekt, samverkan och annan känslig information.

Med en mobil sekretessförstöraren garanteras du säker destruktion och makulering av både papper, pärmar, USB-minnen, CD-skivor och hårddiskar.

Mobil sekretessförstörare av papper och pärmar

Papperet destrueras till säkerhetsnivå P4 enligt DIN-standard 66399, och därefter transporterar 2 skruvar papperet till behållaren i lastbilen. Detta säkerställer att din konfidentiella information inte längre är läsbar.

USB-minnen, CD-skivor och hårddiskar

Den mobila sekretessförstöraren kan också destruera och makulera hårddiskar, USB-minnen, cd-skivor etc i samma anläggning. På en hårddisk kan många års konfidentiell information lagras, vilket kan orsaka stora konsekvenser om de hamnar i fel händer. Systemet kan förstöra hårddiskarna, så du är säker på att ingen data kan läsas av.

 

Broschyr och case

Ladda ner broschyr ReTec Mobil Sekretessmakuleringsanläggning

Case Dansk Sikkerheds Makulering raderar alla spår

Video

Har du fler frågor för maskinerne?

- eller andra produktspecifika önskemål, kontakta följande personer:

Daniel Gunnarsson

Daniel Gunnarsson

Försäljningsingenjör

Mail: dgu@retecmiljo.se
Mobil: 070 337 20 10

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev