Juni 2021: Därför tog vårt ”kontorsfolk” på sig sina arbetskläder

Hö testas på en rullesikt

Häromdagen fick ReTec en stor säck med hö från Tyskland. Kunden ville testa separering av hö i två fraktioner på vår rullsikt med en skärmstorlek på 55 mm.

Som du kan se i filmen tog därför vårt "kontorsfolk" på sig sina arbetskläder:

Lucerne rullesigte test - ReTec

10 ton är lätt som ingenting

Förra veckan skickade vi en balöppnare till England. Där ska den öppna mineralullbalar hos ett företag som producerar takplattor.

Hela sessionen med att ladda en 10 ton tung maskin sker relativt snabbt, tack vare mycket övning och ett skarpt öga.

Se lastningen här:

Lästning av balöppnare - ReTec

Den enkla vändningen

Backhus A30 kompostvändare är en kompakt och robust maskin med eget framdrivningssystem och låg vikt. Detta innebär att den lätt kan flyttas på en vanlig släpvagn och inte kräver t.ex. en traktor för att dra den.

Kompostvändare är lätt att underhålla, har ekonomisk dieselteknik och är med sin arbetsbredd och höjd på resp. 3 m och 1,3 m perfekt för att vända upp till 700 m3 / h gödsel på jordbruk, arbeta i fruktträdgårdar eller för trädgård och landskap.

Få en introduktion till valuta för pengarna här:

Backhus A30 - ReTec

När metallen ska sorteras

Det kräver bara en maskin för att sortera alla typer av icke-järnmetaller som ZORBA, TWITCH, ZURIK, IBA och tungmetaller; Nämligen den kompakta Redwave XRF. Här får du en maskin som ofta har en ROI på 1-2 år, och som ger rena fraktioner med hög effektivitet tack vare en fritt fall design, kombinationen av XRF och kamera och en hypermodern algoritm.

Läs mer om XRF-tekniken här

Metall sortering - ReTec

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev