Flaskkrossare och glaskrossare

ReTec flask- och glaskrossare

Med en flaskkross blir det lättare att hantera större mängder av flaskor och glas. Flaskkrossen krossar flaskor och glas så att volymen minskas och du spara utrymme. Detta är dock inte den enda anledningen att använda en flaskkross. Om det krossade glaset ska återvinnas och sorteras är det bäst med glas i små bitar.

En flask- och glaskross är idealisk för användning på hotell, restauranger, barer, nattklubbar och återvinningscentraler.

ReTec Flaskkross

Med en ReTec Flaskkross får du en enkel och pålitlig flaskkross av hög kvalitet. Flaskkrossen är designad i flera versioner, men gemensamt för de alla är att du får en effektiv och ekonomisk lösning för att krossa och komprimera glas. ReTec producerar en version med fasta valsar och en annan som består av en rörlig och en fast vals. Den rörliga valsen säkrar att främmande föremål kan passera igenom flaskkrossen utan att den förstörs.

En standardkross levereras med en matartratt. Det är också möjligt att få en hinkvändare, vilket gör det möjligt att mata krossen med hinkar i storleken 110 till 660 liter.

Beroende på inputmaterial och konfiguration är det möjligt att uppnå en kapacitet på ungefär 8 – 12 m3 per timme, och en volymreducering på 3:1.

Flaskkrossen kan skräddarsys efter dina specifika behov.

Broschyr

 Ladda ner datablad - ReTec flask- og glaskrossare

Video

Maskinen, som effektivt krossar glasflaskor

Har du fler frågor för maskinerne?

- eller andra produktspecifika önskemål, kontakta följande personer:

Daniel Gunnarsson

Daniel Gunnarsson

Försäljningsingenjör

Mail: dgu@retecmiljo.se
Mobil: 070 337 20 10

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev