ReTec utökar portföljen med balpressar från Godswill

I samarbete med den engelska balpresstillverkaren Whitham Mills Engineering har Retec nu fått agenturen för Godswill balpressar i Sverige, Danmark och Tyskland. Whitham Mills Engineering, som är Godswills europeiska representant, har länge letat efter en lämplig partner för att nå ut på den nordiska marknaden.

Ben Smart, chef för Whitham Mills Engineering, berättar: "Whitham Mills har tidigare arbetat tillsammans med Retec i andra projekt, som krävde ett högt tekniskt samarbete. Både Whitham Mills och Retec har en gemensam förståelse att utrustning med hög kvalité och god service ger glada och återkommande kunder. Vi ser därför väldigt mycket fram emot att arbeta med Retec på både Twin Ram-balpressar och kanalbalpressar"

Daniel Gunnarsson, försäljningsingenjör på Retec förklaringar: "Vi är verkligen nöjda med Godwill balpressarna för att hjälpa våra kunder utifrån deras behov, vilket leder till en högre ekonomisk vinst. Dessa effektiva och energibesparande balpressar med kvalitetskomponenter som är lätta att underhålla och ge service - i själva verket kan 95% av alla krascher ordnas via telefonen. Det betyder en låg driftstopp och slutligen extra tid till balning".

Läs mer om Godswill balpressar här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev