Shredding av plast

CANDI Plastic väljer ny QR-serie för materialåtervinning.

Produktionen av shredders för materialåtervinning har länge varit en grundpelare i UNTHA’s portfölj och speciellt inom industriell shredding arbetar UNTHA konstant med att vidareutveckla teknologin. Med den speciellt pålitliga QR-serien har UNTHA lyckats kombinera ett antal fördelar i ett enkelt sortiment: Maskinen minskar omkostnaderna för kunden, arbetsflödet optimeras och underhållet förenklas – allt detta på samma tid.

Vill du veta mer om UNTHA? Klicka här

En all-rounder for CANDI Plastic

Förväntningarna på det nya shredding-systemet var höga. ”Kunden letade speciellt efter en maskin, som skulle vara lätt att rengöra och kunna hantera ett antal olika material – särskilt krossning av kablar och big bags var avgörande”, säger UNTHA’s projektledare Arno Urbanek.

”Hittills har QR1700 uppfyllt alla mina förväntningar. Jag är speciellt imponerad över dess multifunktionella klaff, som gör det lätt att ta bort främmande föremål och rengöra tratten. Tack vare den stora diametern på rotorn är shreddern mycket allsidig och kan bearbeta stort sett alla typer av plast”, säger Gheorghe Campan, administrativ direktör för CANDI Plastic.

Läs fortsättningen av casen här Case som pdf

 

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev